Clutch van IKKI

Bent u op zoek naar een Clutch van IKKI? Een Clutch van IKKI heb je in diverse soorten, maten. Bent u op zoek naar een van de meest trendy clutches van IKKI van dit moment? Wij helpen u hier graag mee verder:

Producten per pagina:
Sortering:

Liu Jo Clutches Busta Anna Bag Bruin
LouLou Essentiels Crossbodytas Cover Faux Furry Geel
LouLou Essentiels Clutches Bag Vintage Croco Roze

Producten per pagina:

Meer informatie over de geschiedenis en het gebruik van de Clutch:

 

Het elegante en verleidelijke designer-tasje voor feesten en partijen heet officieel ‘clutch bag’ of ‘clutch‘ of zelfs het kaboutertasje! Een mini accessoire welke onmisbaar is voor elke dame, vooral in de zomer! Een clutch is een teken van stijl en vertelt alles over de modieuze dame die het draagt. En vaak is het zo dat hoe kleiner het clutchje, hoe duurder! Heel veel gaat er niet in alleen de belangrijkste spulletjes.

  • De clutch is ontstaan in de jaren 50 en toen werd het nog een ‘pochette’ genoemd, als opvolger van de ‘Minaudière’. Een clutch is een echte mode accessoire want praktisch is het tasje niet. Een lipgloss, papieren zakdoekje, huissleutels, geld of je pasjes en eventueel een smartphone passen er nog net in. De rest kun je dus thuis laten of in de tas van uw man doen.
  • Een clutch is voor de modewereld bijna een verplichting bij avondkleding en omdat de celebrities van deze wereld heel vaak naar gala-avondjes en premières moeten, zijn zij de grootverbruikers van de clutch.
  • Elke mode-ontwerper heeft dus cluthes in zijn assortiment, en hoe kleiner, hoe duurder. Een eenvoudig exemplaar bij Versace kost toch al vaak € 400,-

Clutch van IKKI

Clutch van IKKI