Clutch Zilvergrijs Online Kopen

Wilt u een Clutch Zilvergrijs Online Kopen? Een zilvergrijze clutch heb je in diverse modellen, maten en merken. Bent u op zoek naar een van de populairste zilvergrijze clutches van dit moment? Wij helpen u hier graag mee verder:

Producten per pagina:
Sortering:

LouLou Essentiels Ritsportemonnees Lovely Lizard Roze
Legend Crossbodytas Bag Costa Blauw
LouLou Essentiels Ritsportemonnees Lovely Lizard Grijs

Producten per pagina:

Meer informatie over de geschiedenis en het gebruik van de Clutch:

 

Het elegante en verleidelijke designer-tasje voor feesten en partijen heet officieel ‘clutch bag’ of ‘clutch‘ of zelfs het kaboutertasje! Een mini accessoire welke onmisbaar is voor elke dame, vooral in de zomer! Een clutch is een teken van stijl en vertelt alles over de modieuze dame die het draagt. En vaak is het zo dat hoe kleiner het clutchje, hoe duurder! Heel veel gaat er niet in alleen de belangrijkste spulletjes.

  • De clutch is ontstaan in de jaren 50 en toen werd het nog een ‘pochette’ genoemd, als opvolger van de ‘Minaudière’. Een clutch is een echte mode accessoire want praktisch is het tasje niet. Een lipgloss, papieren zakdoekje, huissleutels, geld of je pasjes en eventueel een smartphone passen er nog net in. De rest kun je dus thuis laten of in de tas van uw man doen.
  • Een clutch is voor de modewereld bijna een verplichting bij avondkleding en omdat de celebrities van deze wereld heel vaak naar gala-avondjes en premières moeten, zijn zij de grootverbruikers van de clutch.
  • Elke mode-ontwerper heeft dus cluthes in zijn assortiment, en hoe kleiner, hoe duurder. Een eenvoudig exemplaar bij Versace kost toch al vaak € 400,-

Clutch Zilvergrijs Online Kopen

Clutch Zilvergrijs Online Kopen